Хари Реднап кани Бербатов в Бирмингам

Хари Реднап кани Бербатов в Бирмингам

Желанието на Димитър Бербатов да играе отново в Англия може съвсем скоро да се реализира. Според слуховете на Острова опитният мениджър на Бирмингам Сити Хари Реднап вече е разговарял с 36-годишния нападател за възможността българинът да заиграе в Чемпиъншип.

70-годишният Реднап бе назначен временно начело на Бирмингам, като под негово ръководство отборът постигна две победи от три мача и се спаси от изпадане. Сега опитният специалист се е разбрал да подпише договор за още един сезон, като целта му за следващата кампания е да вкара отбора в плейофите за влизане в елита.

Според Vital Birmingham Реднап иска да привлече петима или шестима свободни агенти, като Бербатов е един от фаворитите на мениджъра. Българинът е без клуб от юни 2016 година.

Питър Крауч и Джърмейн Дефоу са другите нападатели, спрягани с Бирмингам. Те обаче едва ли ще склонят на този етап да играят в Чемпиъншип.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти