Ибра обеща: Ще се върна по-силен, няма вариант да се предам

Ибра обеща: Ще се върна по-силен, няма вариант да се предам

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович за първи път коментира тежката контузия, която получи в мача срещу Андерлехт преди няколко дни. Бившият шведски национал скъса връзки и това стана повод да се появят спекулации, че той ще предпочете да сложи край на кариерата си, защото възстановяването му ще отнеме поне половин година, а "червените дяволи" може да не му предложат нов договор. Ибра обаче даде да се разбере, че няма да се отказва. Той публикува своя снимка в Instagram и се обърна към почитателите си.

"Преди всичко, благодаря ви за подкрепата и обичта. Вече не е новина, че получих контузия и известно време ще съм извън футбола. Ще премина през това, както съм го правил с всичко останало, и ще се върна още по-силен. Досега играх с един крак, така че не би трябвало да е проблем. Едно е сигурно: само аз мога да реша кога е време да спра. Да се пердам не е вариант. Ще се видим скоро", написа шведът.

Очаква се той да претърпи операция в САЩ през следващата седмица. Хирургическата интервенция ще бъде извършена от д-р Фреди Ху в университетската болница в Питсбърг. Иемнно той оперира защитника на Челси Кюрт Зума в началото на миналата година.
Прогнозите са, че Ибрахимович ще бъде извън терените до края на календарната година. От ръководството на Юнайтед са готови да поемат всички разходи по лечението на 35-годишния голмайстор, но едва ли ще удължат контракта му, който изтича в края на сезона.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти