Гледай на живо

Локомотив (София) представя Красимир Балъков

Феновете на Дунав организират шествие преди мача срещу Левски

Феновете на Дунав организират шествие преди мача срещу Левски

Шествие по централната улица "Александровска" в Русе ще организират феновете на Дунав на 21 май /неделя/ преди мача на "драконите" с Левски /София/, който ще се играе от 17:30 часа на Градския стадион. Това съобщиха от клуба на привържениците "Дунав завинаги".

От русенския клуб информират, че интересът към срещата расте, като предварителната продажба на билети ще продължи и утре. В деня на мача пропуски могат да бъдат намерени на касите на стадиона.

"Три кръга преди края на този паметен сезон нашият отбор е с три точки пред основните си конкуренти Черно море и Локомотив /Пловдив/ в борба за място, което при определени условия може да ни осигури и място в Европа. Повече от всякога Дунав има нужда от подкрепа. Затова ние отново ще сме там и ще се постараем да подкрепим по най-добрия начин нашите любимци. Нека преди това се съберем и отидем заедно на стадиона", заявиха от клуба на привържениците "Дунав завинаги".

Началото на шествието ще бъде поставено в 14:30 часа в неделя пред Паметника на свободата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти