Култов френски бос се скрива на Кайзера на "Парк де Пренс"

Култов френски бос се скрива на Кайзера на "Парк де Пренс"

Атрактивният собственик на Монпелие Луи Николен се е покрил след френския крах на "Парк де Пренс" на 17 ноември 1993 година. Това си спомни бившият български национал Николай Тодоров в "От дузпа в тъч" на Sportal.bg. Босът на клуба, в който в началото на 90-те години игра Кайзера, е поискал фланелката на българина, но след мача е изчезнал.

"Когато отидохме на стадиона, пред съблекалнята ме чакаше Луи Николен. Поговорихме си малко и накрая той поиска да му подаря фланелката си след мача. Разбрахме се, но когато срещата завърши, него вече го нямаше. Беше си тръгнал. Представям си какво му е било. Точно след гола на Емил Костадинов имаше един миг, в който целият стадион бе замлъкнал. Както се казва, муха на бръмнеше, щеше да се чуе. Това е неповторимо. Трябва да се изживее, за да се разбере какво беше", спомни си бившият капитан на Левски пред нашата медия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти