ЦСКА-София и Мтел организират игра за феновете, мобилният оператор раздава награди

ЦСКА-София и Мтел организират игра за феновете, мобилният оператор раздава награди

ЦСКА-София и генералният спонсор на клуба Мтел организират специална игра за феновете във връзка с двубоя с Лудогорец, който е в неделя от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Мобилният оператор ще зарадва привържениците, като ще раздаде много награди на феновете на "червените", които ще присъстват на мача. 

"От томболата можете да спечелите 11 шалчета, 10 тениски и 10 членски карти "СЪРЦА ЧЕРВЕНИ" от ЦСКА и Мтел. За да участвате е необходимо само да регистрирате вашия билет за мача в платформата CSKA.BG* най-късно до 10:00 часа на 25 април (вторник). Уникалният 16-цифрен номер на билета можете да намерите в неговата горна лява част. Притежателите на абонаментни карти трябва да въведат вместо номер на билета своите имена", информира сайтът на "червените".

Щастливите печеливщи ще бъдат изтеглени на 25 април от състезател на ЦСКА-София и имената им ще бъдат обявени в интернет платформата на клуба след 14:00 часа.

"За да се свържем с победителите, моля въведете към вашия акаунт в платформата актуален телефон или имейл", добавиха от "Армията".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти