Хладилникът в офиса

Хладилникът в офиса

Хладилникът в офиса уж е създаден за твое удобство, но понякога се оказва причина за много интересни ситуации.

Крадците на храна присъстват във всяко работно пространство. Незнайно кога и как, но някой от колегите ти винаги съумява да се промъкне и да изяде сандвича, манджата или каквото там си си оставил за обяд. Освен всичко, има и такива, които например няма да изядат всичките ти картофи, а ще оставят един-два – като вид милостиня към самия теб! Знаеш онзи стар виц: „Напоследък в офиса има много странна мода – да се кръщава всяка храна. Ето например днес ядох сандвич, който се казваше „Мишо“!“. Какво можеш да направиш? Превърни се в офисен Шерлок Холмс и дебни гадовете, като даже можеш да им поставиш капани, бъди изобретателен.

Развалената храна неизбежно някак се появява във всеки офисен хладилник. Уж всеки си изяжда пържолата със салата (например), но в един момент все пак се появяват подозрителните благоухания на мухъл и направо на гнило. Какво можеш да направиш? Наистина си изяждай храната, но и изхвърляй някой продукт или сандвич, ако усетиш, че се е превърнал в миризлива бомба за целия хладилник. Даже почисти след това рафта, защото в противен случай можеш да се окажеш със стомашен проблем, не се шегуваме.

 

Консумирането на алкохол уж е категорично забранено по време на работа, но незнайно как отнякъде винаги се появяват няколко бири, бутилка уиски или пък мента на рафтовете на вратата на хладилника. Ако разпиташ колегите чий е алкохолът, всеки, разбира се, ще отрече. Но количеството в бутилките подозрително намалява! Понякога обаче това може да е хитро заложена клопка от шефа, който да дебне кой, кога и какво ще си сипе тайно. Какво можеш да направиш? Определено не се поддавай на изкушението да си сипеш едно малко – освен мнителните началници, някой колега също може само да чака потенциален твой гаф, за да те „обади“ на ръководството.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти