Стойчо: Писна ми, махам се

Стойчо: Писна ми, махам се

Неволите на ЦСКА в Испания са покачили рязко вероятността за напускането на треньора Стойчо Младенов, съобщава в днешния си брой в. "Стандарт". Той отдавна обмисля да се оттегли. "Не издържам вече, така не се работи. Всичко става с мъки, организацията е на ниво "Б" окръжна група", споделил пред познати Стойчо Младенов след прословутото пътуване с автобус. До края той вярвал на лъжите на шефовете, че тимът ще пътува със самолет от единия до другия край на Испания. Младенов се ядосал, когато разбрал, че резервациите за билетите не са платени. Видът на автобусчето и претъпканите като сардели играчи съвсем отчаял специалиста от село Плоски.

Отначало той предложил всеки да извади по 200 евро от джоба за самолет, които впоследствие да бъдат покрити от клуба. Стойчо бързо се отказал от идеята, тъй като помирисал предишното висене за пари пред касите на "Армията".
Стойчо Младенов ще внесе молба за разтрогване на договора си с ЦСКА веднага след като свърши лагерът в Испания. Няма юридическа пречка той да се раздели с тима. Както е известно, само треньорът не получи заплата онзи ден. Така ЦСКА вече му дължи 4 възнаграждения, които са от най-тлъстите в България. Според новите наредби на БФС пък Арбитражната комисия може да се събере по всяко време, стига да има натрупани молби. Такъв е случаят с предстоящото събиране на Апела.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички