Ултрасите на ЦСКА и Левски отново показаха класа

Ултрасите на ЦСКА и Левски отново показаха класа

Феновете на Левски и ЦСКА за пореден път показаха как се подкрепя любимия тим. За разлика от терена, на трибуните бе далеч по-интересно и хореографията в секторите "Б" и "Г" беше на европейско ниво. Шоуто на "сините" ултраси бе в две части - преди първия съдийски сигнал и в началото на второто полувреме.  

Левскарите бяха облечени в сини найлонови потници, и така в центъра на сектор "Б" се появи огромен бял кръст на син фон. Минути преди началото на мача бяха запалени и множество червени факли.

За второто полувреме бе разпънат огромен транспарант на "Васил Левски", а на него бе написано: "Решили сме се вече - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!". Това е цитат на Апостола до чорбаджията Ганчо Милев в Карлово на 10 май 1871 година. В левия край на сектор "Б" пък се развяваха бели, зелени и червени знамена, изобразяващи българския трибагреник. В дясната част на сектора, знаменцата бяха със син и бял цвят.  

Ултрасите на ЦСКА не останаха по-назад. В сектор "Г" десетки червени ленти покриха трибуните. В средата бяха издигнати сребристи картони, които срещу слънцето наистина създадоха впечатляващ ефект. Еуфорията беше подкрепена от стотици червени факли.

През второто полувреме феновете на Левски запалиха и доста интересни мигащи бели факли.

След като на предишното дерби се отличиха най-ясно транспарантите "Вън черните от ЦСКА" (Сектор "Г") и "Мите не става само с ядене, трябва и акъл" ("Сектор Б"), този път бисерите също не отстъпваха по колоритност:

Сектор "Г" издигна:
1."3000 българи опазиха Шипка, 3000 армейци ще бранят София"
2."Докога ще плагиатствате нашите песни ?".



3."Спрете опитите с животни, правете ги с левскари!",

 

4."Титлата в България може да си купите, но на "Анфийлд" побеждават само най-добрите"


Сектор "Б":
1."Вън белите от ЦСКА!" (саркастичен отговор на "Вън черните от ЦСКА" бел.р.)



2."Чифути, само толкова ли можете?".

 

 

ОЩЕ МНОГО СНИМКИ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА И ЛЕВСКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК В НАШАТА ФОТОГАЛЕРИЯ!  

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти