Симеон Славчев отрече, че е подписал с Лехия и разкри какви са вариантите пред него (видео)

Симеон Славчев отрече, че е подписал с Лехия и разкри какви са вариантите пред него (видео)

Халфът на националния отбор Симеон Славчев заяви, че все още не е подписал договор с Лехия (Гданск) за новия сезон. Полузащитникът на Спортинг разкри какви са изискванията на португалците за него. Те възлизат точно на 3,5 милиона евро, а повечето отбори, които го искат са готови да дадат малко над милион.

“Още не съм подписал с Лехия, но съм най-близо до там. Никой не се е свързал с мен от ЦСКА-София. От Бирмингам не са ме отхвърлили - има шанс да подпиша и с тях, но в следващите дни ще се реши всичко. От Спортинг искат 3,5 милиона евро. Това отказва много от отборите. Повечето са съгласни на милион и нещо. Затова се отхвърлиха няколко оферти”, каза Славчев.

Що се отнася до мачовете с Швеция и Холандия от световните квалификации, Славчев смята, че е по-добре, ако отборът ни е смятан за аутсайдер.

“Доста трудни мачове - особено с Швеция. Имаме доста загуби от тях. Нека бъдем аутсайдери, а пък ние ще се амбицираме и мобилизираме да променим ситуацията. Миналия мач тръгнахме с голямата кошница пък се върнахме без нищо”, обясни още Славчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти