Батков реши: Вадя Левски от първенството и отиваме да играем в Шри Ланка или Косово

Батков реши: Вадя Левски от първенството и отиваме да играем в Шри Ланка или Косово
Собственикът на Левски Тодор Батков прие с чуство за хумор
съдийската брадва за неговия тим при погрома от Черно море в неделя.
Пред
ВNews.bg
"синият" бос направи следния саркастичен разбор на мача, съдията и нравите в българския футбол точно 20 години след началото на Промяната:
"Мачът се игра при перфектни условия. Слънчево време. Отлична организация на домакините. Идеални условия за игра. Публиката беше великолепна. Неизвестно защо съдията (Станислав Ставров б.р.) не е с ранг на международен и не представя достойно България в мачовете от Шампионската лига. Имаше феърплей и от двата отбора. Нямаше неспортсменски прояви, удари и ритници без топка. Като цяло 20 години след началото на промяната футболът в България е на нивото от 1985 година. Неизвестно ми е само кой играе ролята на новия Милко Балев във футболното Политбюро. Дали това не е самият Боби Михайлов, дали не са президентите на футболните клубове в Изпълкома на БФС и дали не е Димо Момиров, шефът на съдиите?
Феноменално беше решението на съдията да ни отмени чист гол при 1:1! Виждал съм да признават нередовни голове, но да бъде отменен истински гол, това никъде не е ставало. Какво друго ми остава освен да извадя Левски от първенството и да отидем да играем в шампионата на Шри Ланка или на Косово. Там сигурно играят много по-честно...", коментира Батков.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти