Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата на ЦСКА

Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата на ЦСКА

Не стражът Иван Караджов, а основната вина за попадението на Фулъм във вратата на ЦСКА има лошият терен. Това доказва клип на БНТ, на който се вижда отлично цялата ситуация. Всичко се случва в 65-та минута, когато Иван Караджов излиза малко неразчетено, за да пресече дълъг пас на англичаните. Топката обаче попада върху един от участъците от терена, който бе разсипан по време на концерта на Мадона. В последствие на това място бе изсипано голямо количество пясък. Именно пясъкът бе причина топката да не се плъзне по тревата в обичайната си траектория и да отиде в краката на Караджов, а при отскокът и от земята да забави своя ход, което в крайна сметка се оказа фатално за червените.

За измамно добрия терен преди няколко дни информира и Sportal.bg. Нашата медия показа снимки и видео, на които ясно си личеше, че тревното покритие все още не е възстановено от поразиите покрай концерта на Мадона.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!

Sportal.bg и Евроком те предизвикват да определиш най-паметния български хеттрик!!!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти