Николета: Покорих България като модел, трябва да поставя и света в краката си

Николета: Покорих България като модел, трябва да поставя и света в краката си

Преди четири години училищното настоятелство в една пловдивска гимназия се събира извънредно, вбесено от ученичката в ХI "А" клас Николета Лозанова. Настойниците са разтревожени - цяла България се радва на голите й снимки в "Плейбой".

За капак непокорната ученичка взима короната на "Мис Племейт" и съвсем докарва до истерия родителите на съучениците си. Бъдещата сексбомба се разминава с изключването от школото и благополучно приключва образованието си. След което отваря корицата на една вълшебна книга и попада в приказка...

- Николета, преди няколко дни се върна от Лос Анджелис, където се снима в клип на рапзвездата Ейкън. Какво се случи?

- Върнах се преди 2 седмици. Дните ми зад Океана минаха на един дъх. Ел Ей е моето място! Град, който кипи от живот, от страст, емоции, адреналин. Самият факт, че отидох да се снимам в клип на любимия ми изпълнител, бе достатъчен подарък от съдбата.

- Тя явно те обича. А как ти изпрати този подарък?

- Съвсем случайно. От екипа на Ейкън се бяха обадили в италианската ми агенция. Интересът им прерасна в ангажимент. Качих се на самолета и кацнах в Лос Анджелис, а там ме посрещна цяла кохорта от най-приближените хора на Ейкън. Само няколко часа по-късно седяхме един срещу друг на рецепцията в хотела...

- Подкосиха ли ти се краката?

- Не, запазих самообладание. Но Жоро (приятелят й Георги Славов - б.а.) се изуми, а той е свикнал на всякакви гледки. Не очакваше, че някой друг освен него може да ме глези така както Ейкън, въпреки че дори не ме познава. Той пращаше цветя и лимузини за едно българско момиче... А аз трябваше да изиграя ролята на голямата му любов в клипа.

Ейкън ме запозна с много интересни хора от киното и шоубизнеса в Холивуд. Нищо повече няма да разкрия, тъй като съм подписала договор, в който има клауза "Конфиденциалност". Вече ще мълча въпреки съмненията на много зли езици, че въобще съм прелетяла Океана.

- Хонорарът ти и той ли е конфиденциален?

- Цялата ми работа около клипа е строго секретна. Ще ви издам още, че вероятно ще пътувам за Щатите отново за премиерата на видеото по личната покана на Ейкън. Той оцени потенциала ми и хонорарът, който ще получа, може да е най-малкият актив от общия ни контакт.

- Чувстваш ли се вече нагазила с единия крак в големия шоубизнес?

- Винаги съм била оптимист и вярвам, че ако вървиш по пътя си с отмерени крачки - нито много големи, нито ситни, победата ще дойде точно когато трябва. Освен оптимистка съм и реалистка и знам, че ако не се старая, няма да постигна нищо. Затова кротко работя и си пробивам път.

- А докъде достигат мечтите ти?

- Покорих България като модел. Трябва да поставя и света в краката си.

- Ти вече си "Най-сексапилната жена в света" според българския FHM. В психологията ни е винаги да се съмняваме в подобен род класации. Носи се слух, че победата ти е платена.

- И аз чух подобни неща. Моята красота е толкова пленяваща, че мога да печеля конкурс след конкурс без каквито и да било финансови стимули. Подобни клюки чувах зад гърба си и като ученичка, когато станах "Мис Плеймейт". Ще ги чувам винаги. Българинът е роден неверник. А завистта е като естествен придатък към характера и битието му. Ще останете в потрес какви коментари има в моята рубрика "Под завивката" в сайта ПодТепепо....

- Едва ли красотата ти ще изчезне скоро, но инвестираш ли в образование и какво?

- Не спирам да се развивам в различни посоки. Знам, че моделството не е вечно, но и не опитвам да се застраховам, тъй като съм убедена, че съм силна в много сфери. Уча Банково дело в УНСС. Някой ден се виждам като най-сексапилната банкерка, майка на 3 дечица.

- ...и шефка на банка, която ще отпуска най-големите кредити с най-ниските лихви?

- А, не, не, ще докараме държавата до фалит.

- Запитана какво работи, твоята приятелка и колежка Златка Райкова изръси култовата фраза "Професия Златка". Николета професия ли е?

- Николета не е професия, а името ми. Аз съм Ники за приятелите и познатите и Николета Лозанова за читатели, зрители, почитатели и врагове. Николета е моето професионално Аз, а Ники е моята същност.

- В България най-употребяваната формула за слава е разюздан и скандален имидж. Защо никога не се забъркваш в скандали, оплювки?

- Мен лично тези неща ме дразнят. Държа се естествено. Скандалният имидж е абсолютно ненужен, тъй като все пак съм най-сексапилната жена в България.

- Винаги си заобиколена от красиви мъже, дори някои си налитат заради теб. Има ли опасност от нова Троянска война?

- Ха-ха. Имало е спречквания, но до битки никога не се е стигало. Троянската война няма как да се повтори. Няма ги и рицарите, които са готови да дадат живота си за честта на любимата. Живеем в комерсиално време.

- Така ли? В такъв случай кои са силните оръжия на мъжете? Или жените сме станали прекалено лесни?

- Оръжието им е парадирането колко коли и пари имат, а мен това ме отблъсква и отвращава. За мен е по-важно как един мъж се държи с жената, а не банковата му сметка. А за лесните жени... Искам да ви кажа, че те въобще не са интересни на мъжете.

- Секс за пари?

- Не, не и пак не.

- Какви безумни клюки си чувала за себе си?

- Че съм хванала дубайски шейх за гадже. Че съм бременна и се крия, докато не родя...

- Като дете също ли беше толкова красива или изведнъж малко грозновато патенце се превърна в лебед?

- Винаги към била красива. В училище бях секссимвол и тема №1 и сред съученици, и сред съученички. Момчетата бяха луди по мен, а повечето от момичетата ме заливаха с помия от завист. Така е и днес.

- А животът ти до този момент не е ли една съвременна приказка?

- Животът е приказка само тогава, когато има хепиенд. Аз съм много далеч от края. В момента съм героиня в романтичен роман, с леки елементи на екшън и тук-таме, розови нюанси...

- Как реагират родителите ти на това, че в дома им живее сексбомба, към която сигурно половината способни в леглото българи имат някои неприлични намерения?

- Родителите ми са с мен от първия миг, в който реших да се развивам в тази посока. В дома им целите стени са в мои голи снимки. Майка и татко реагираха страхотно дори в момента, в който училищното настоятелство на гимназията, в която учех, искаше да ме изключи за това, че съм позирала за "Плейбой". Те убиваха свободата и правото на избор, а нашите ме подкрепиха. За тях аз съм най-красивото и добро момиче.

- Вярно ли, че това добро момиче скоро ще стане семейна жена?

- Сватба няма да има. Поне засега. Медиите силно преувеличават по тази тема. С Георги нямаме подобни планове. Хубаво ни е и така. За Жоро казват, че има слава на лошо момче. Да, той е лошо момче, но не по природа и по същност, а някак по подразбиране. Той е пич на място. Любовта ни е много истинска и вълшебна. Чувала съм, например, че съм с него заради състоянието му. Не, любовта не се купува. Купува се секс, но никога чувства. Любовта не е стока.

- Така казваше и за предишния мъж в живота ти - вратаря Николай Михайлов. Защо любовта ви умря?

- Не крия, че беше голяма тръпка. Но някак се изпари. Връзката ни ми даде самочувствие и увереност. А и с ръка на сърцето ще кажа, че връзката ни ме вкара в устата на хората.

- Неотдавна сравнявайте те с настоящата си приятелка, нея оприличи на "Мерцедес", а теб на "Трабант". Очакваше ли от него такава обида?

- Мирната ни раздяла доведе до леки искри, но това е напълно нормално в изпепеляваща връзка като нашата. Нямам намерение да коментирам неговите изявления, нито да отвръщам.

- Предстоят ти изяви в съвсем ново амплоа - танцуваща звезда в "Денсинг старс". Как върви подготовката?

- Това засега е пълна тайна. Подготвяме страхотни изненади с моя партньор, чието име няма да разкрия. Тренировките са ми труднички, но съм амбицирана. Вярвам, че ще успея. Аз съм силно момиче.

Интервю на Елиана Василева

ФОТОГАЛЕРИЯ с горещи снимки на Николета Лозанова може да видите ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ с още предизвикателни снимки на Николета Лозанова може да видите ТУК!!!

hotnews.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти