Батков: Много ми станаха титлите - очевидно сме най-добри в България

Батков: Много ми станаха титлите - очевидно сме най-добри в България

Собственикът на Левски Тодор Батков изказа задоволството си от спечелената от "сините" Суперкупа на България. Според него обаче по-важно е представянето на Левски в Европа.

"Играхме по-добре и заслужено спечелихме. За всички обаче е ясно, че най-важният ни мач е в сряда. В днешната среща се допусна много свободна игра. Ситуацията с Гаджев е много неприятна. Надявам се обаче, че ще триумфираме в сряда. Вече много ми станаха титлите - три пъти шампион, не знам вече колко купи и суперкупи. Очевидно е, че сме най-добрият отбор в България. Трябва да се докажем и в Европа", категоричен беше Батков.

Той не пропусна да се заяде с треньора на Литекс и националния отбор Станимир Стоилов заради това, че не повика в националния отбор Георги Петков.

"Скандално е това, че Георги Петков не получи покана за националния отбор. Обяснявам си го с това, че явно сме загубили шансове за Световното. И затова не се залага на най-добрите футболисти, а се дава шанс на по-младите, заяви Батков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички