Гаджев аут между 4 и 6 месеца

Гаджев аут между 4 и 6 месеца

Травмата на полузащитника на Левски Владимир Гаджев вероятно ще се окаже много сериозна и ще го извади от игра за дълго време, стана ясно след двубоя за Суперкупата на България между "сините" и Литекс. Гаджев се появи като резерва в началото на второто полувреме, но няколко минути преди последния съдийски сигнал се контузи и Левски доигра двубоя с 9 човека. Според първоначалните информации халфът е скъсал външна  връзки на коляното, което е една от най-тежките контузии във футбола. Повече яснота около състоянието му обаче ще има утре, когато футболистът ще премине ядрено-магнитен резонанс, но е почти сигурно, че лошата прогноза на клубния лекар Жан Филипов ще се сбъдне и халфът ще претърпи операция. В началото на следващата седмица ръководството на "сините" ще прецени кога и къде да бъде извършена хирургическата интервенция.

Собственикът на Левски Тодор Батков също съжаляваше за нелепата травма на Гаджев, който през изминалия сезон се наложи като един от най-постоянните играчи на тима. "Много е неприятно, но няма какво да направим. Не крия, че се надявах Владо да получи покана дори за националния отбор", каза Батков.

От началото на новия сезон бившият полузащитник на Панатинайкос демонстрира отлична форма, като се разписа в първия мач с андорския Сант Жулия от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти