Брутална гавра на Вихрен и Беласица с българския футбол в София

Брутална гавра на Вихрен и Беласица с българския футбол в София

Вихрен и Беласица си направиха брутална подигравка с родния футбол в мач от 21-я кръг между двата отбора, който се игра в София на стадион "Българска армия". Срещата завърши с гръмкото 4:1 за санданчани, но крайният победител, както и това, че в мача ще бъдат вкарани над 2,5 гола, се знаеше предварително, тъй като информацията бе публикувана в някои родни медии доста преди началото на срещата.

Изненадващо за фенове, букмейкъри и всички, които бяха заложили на този двубой, футболистите на двата тима не успяха да си вкарат гол през първите 45 минути. Всичко обаче си дойде на мястото, когато стартира втората част. Тогава играчите на Вихрен започнаха да изскачат по трима-четирима сами срещу стража на Бела - Манолов, докато не вкарат нужните попадения, а отбраната на петричани като по сигнал теглеше за изкуствена засада при всеки дълъг пас на санданчани.

Не по-различно бе и попадението на Бижев за Беласица. Нападателят бе пуснат от отбраната на Вихрен да вкара почетното попадение за петричани, което накара малцината зрители на "Армията" да избухнат в бурен смях от поредната подигравка с българския футбол.

СНИМКА: МАРИН МАРИНОВ

Имената на 28-те участници в цирка!

ЦИРКЪТ МЕЖДУ ВИХРЕН И БЕЛАСИЦА МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти