Играчите на ЦСКА бесни, посрещнаха Любо Пенев в минорно настроение

Играчите на ЦСКА бесни, посрещнаха Любо Пенев в минорно настроение

Ръководството на ЦСКА отново не плати заплатите и траншовете на своите играчи, които от вчера висят с две заплати. Шефовете на "армейците" обявиха вчера, че днес ще се разплатят с футболистите си, след  като първо вземат решение с какви глоби ще бъдат санкционирани играчите за срамното отпадане от Пирин за купата на България преди два дни.

Играчите на шампионите се събраха на стадион "Българска армия" по обяд, където поради големия ентусиазъм от пресконференцията за представянето на Любослав Пенев шефовете ги забравиха и отново не им платиха нито една стотинка.

Това вбеси футболистите на ЦСКА, които получиха обещания, че днес след първата тренировка под ръководството на Любо Пенев ще си получат парите на "Панчерево". Както е известно, утре тимът гостува на Беласица в първи мач от пролетния дял от първенството, където ще търси на всяка цена три точки. 31-кратните шампиони на България са с актив от 32 точки след първия полусезон, като изостават само на една от вечния съперник Левски.

ЦСКА МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК!!!  

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти