Левски започва в Балканската лига срещу Мега Хипо Лизинг

Левски започва в Балканската лига срещу Мега Хипо Лизинг

Бронзовият медалист от българския шампионат Левски (София) днес започва участието си в новосформираната Балканска лига. "Сините" стартират срещу сръбския Мега Хипо Лизинг от 18,00 часа в зала "Христо Ботев" в столицата. Входът за зрителите е свободен.

Мачът е първи за новият стар наставник на Левски Константин Папазов, който ще направи официален дебют начело на тима. За Левски се очаква да играе и освободеният преди няколко дни от шампиона Лукойл Академик Петрослав Зафиров. За съжаление не само на треньорския щаб на "сините", но и на феновете, които ще наблюдават срещата, мачът пропуска центърът Васил Евтимов. Един от най-опитните състезатели на този пост в Европа пропуска срещата заради разтежение на лявата ръка. Бившият играч на Валядолид продължава да тренира с Левски, като очаква трансфер в чужбина.

Срещата между Левски и Мега Хипо Лизинг е първа за столичния тим на международната сцена. За последно "сините" играха в европейските турнири през сезон 2002/2003 когато се включиха в турнира на Южната конференция на ФИБА-Европа, впоследствие спечелен от Лукойл Академик.

снимка: Марин МАРИНОВ/Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти