20 ултраси на ЦСКА пребиват фен на Локо Пд за отмъщение

20 ултраси на ЦСКА пребиват фен на Локо Пд за отмъщение

Малко след като контролата между Локомотив Сф и Локомотив Пд бе прекратен заради зверски побой на запалянко се появи нова версия на мелето. Както преди малко Sportal.bg съобщи, първоначално се смяташе, че побойниците са запалянковци на Локомотив (Пловдив) и са счупили главата на ултрас на Локо (Сф). Заради скандала контролата за няколко минути бе прекъсната, а малко по-късно, пак подновена.

Новата версия обаче гласи, че вандалите са привърженици на ЦСКА, които са набили ултрас на пловдивчани. За сега те не могат да бъдат индефицирани, тъй като нямат отличителни знаци на някой клуб, а са облечени изцяло в черно. Твърди се, че те са предприели наказателната акция като отмъщение за вандалщините, извършени преди време от фенове на Локо Пловдив в Сандански. Тогава около 100 запалянковци на черно-белите атакуваха ултраси на ЦСКА с камъни и бомби по време на срещата от поредния кръг на "А" група между домакина Вихрен и червените, а мелето като по чудо не завърши с жертви.

ВИЖ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ БОЯ! 

снимка: Марин Маринов, sportal.bg 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти