Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Батков гласи Жужо за заместник на Сираков - с Гибона отбива номера

Батков гласи Жужо за заместник на Сираков - с Гибона отбива номера

Собственикът на Левски Тодор Батков иска да върне Андрей Желязков на работа в клуба, съобщиха източници на Sportal.bg. Според плановете на синия бос именно Жужо е най-подходящия човек да замени уволнения изпълнителен директор Наско Сираков. Все още се умува каква точно длъжност ще заеме Андрей Желязков, но се очаква той да е или изпълнителен директор или главен мениджър.
Широко прокламираното име на синята легенда Божидар Искренов като спортно-технически директор пък било само за параван, целящ да укроти недоволството на феновете след напускането на Сираков и Стоилов. Според запознати, в този момент Гибона няма да може да се справи със задълженията си в клуб като Левски въпреки статута си на легенда и за това се търси човек като Желязков.

Злите езици твърдят, че планът е одобрен от Батков, но измислен от човека навил адвоката да изгони Наско и Мъри - Иван Вуцов (бивш изпълнителен директор на БФС).

Както е известно преди време имаше подобна рокада в Левски. През 2004г. Наско Сираков бе уволнен от клуба, а на негово място дойде Андрей Желязков. Тогава той не изкара дълго и след няколко месеца Наско и Жужо за пореден път си размениха местата.

снимка: Меридиан мач

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти